Click Brick

Click-Brick

Klickbrick bakstenen zijn geperforeerde strengpersstenen en worden niet gestapeld met behulp van mortel of lijm, maar met RVS-clips verankerd. In combinatie met de smalle voegen geeft dit het pand een strak en modern uiterlijk.

De bouwmethode en dus bouwplaats is schoon, want er komen geen water, mortel of lijm aan te pas. Geen mortel betekent ook geen kalkuitslag op de gevel. Superstrak dus!

De bakstenen kunnen in de toekomst weer volledig hergebruikt worden. Door de clips, waarmee de stenen zijn vastgezet, los te maken kunnen de stenen elders hergebruikt worden. Er ontstaat hierbij dus helemaal geen afval! Naast een mooi product is Clickbrick dus ook een zeer duurzaam product.

Het stapelen van de relatief grote (bxhxd, 240x100x90) bakstenen gaat snel en gemakkelijk. Hierdoor ontstaat er een kortere bouwtijd en zijn er minder arbeidskosten.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het bouwen met Click-Brick!

Wij werken  secuur en verantwoordelijk. Graag denken we in een vroeg stadium met u mee over een goed plan van aanpak voor uw project, zodat we wensen, budget en planning zo goed mogelijk op elkaar af kunnen stemmen. We houden ons aan gemaakte afspraken, en hebben veiligheid voor onze medewerkers en de omgeving hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten over traditioneel metselwerk?  Neem contact met ons op!