Renovatie

Renovatie

Het vervangen van uw oude voegwerk en het aanbrengen van een nieuw type voeg zorgt ervoor dat uw huis er verzorgd en goed onderhouden uitziet.

Problemen zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei kunnen ontstaan door slecht of verouderd voegwerk, maar ook door kapot gevroren stenen. In de meeste gevallen is vochtdoorslag te wijten aan slecht, poreus of gescheurd voeg- en metselwerk.

Bij renovatie van de gevel worden oude en slechte voegen verwijderd en kapot gevroren/ gescheurde stenen vervangen door nieuwe. Na het reinigen van de gevel wordt er opnieuw met mortel gevoegd voor optimale dichting. Voor het behoud van de gerenoveerde gevel wordt er tenslotte een impregneerlaag aangebracht.

Het resultaat is een onderhoudsarme gevel die er jarenlang als nieuw uit ziet.

Wij werken  secuur en verantwoordelijk. Graag denken we in een vroeg stadium met u mee over een goed plan van aanpak voor uw project, zodat we wensen, budget en planning zo goed mogelijk op elkaar af kunnen stemmen. We houden ons aan gemaakte afspraken, en hebben veiligheid voor onze medewerkers en de omgeving hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten over traditioneel metselwerk?  Neem contact met ons op!